ÉRTÉKESÍTÉSI FELHÍVÁS

A Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa és a Bakonytérségi Önkormányzatok Szövetsége értékesíti a közös tulajdonukban lévő 15 m fesztávú, 5 m-ként sorolt keretállású, 20 m hosszú, 3,1 m oldalfal magasságú, ponyvafedésű, alumínium vázszerkezetű rendezvénysátrat.

A sátor ideiglenes ill. szezonális jellegű felállítással raktározási, tárolási feladatok ellátására, ill. rendezvények fedett terének biztosítására alkalmas meghatározott feltételek mellett.

Kikiáltási ár: 4,5 millió Ft

Az ajánlati biztosíték 500.000.- Ft, mely a vesztes ajánlattevőnek visszajár, a nyertes ajánlattevőnek beleszámít a vételárba.

Az ajánlati biztosítékot – az ajánlatok beérkezési határidejéig – nem teljesítő ajánlattevő ajánlata érvénytelen.

Az ajánlati biztosítékot a Bakonyvidéke Takarékszövetkezet Kisbéri Kirendeltségénél vezetett 62900050-10001710 számlaszámra kell utalni.

Az ajánlatok beérkezési határideje: 2015. április 30.

Ajánlatok benyújtása: postai úton a Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás címére (2870 Kisbér, Széchenyi u. 2.)

A beérkezett ajánlatokról a Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa és a Bakonytérségi Önkormányzatok Szövetsége dönt.

Információ a 0634/354-666 (116), Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elérhetőségeken kérhető.

- felhívás letöltése