Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2015. júliusában elindíthatjuk Ete község helyi értékeinek feltárását és dokumentálását, melynek célja a települési értéktár elkészítése.
Ahhoz, hogy a kezdeményezésünk sikeres legyen közös gondolkodásra, munkára van szükség, melyben az Önök együttműködésére, segítségére, tapasztalataikra és tudásukra is szükségünk van. Célunk, hogy az elkészült értéktár az eteieké legyen, valóban azokat a helyi értékeket tartalmazza, amit az itt élők szeretnek, tisztelnek és elfogadnak. Így nem lehet célunk az, hogy egyedül, a lakosság bevonása, megkérdezése nélkül készüljön.
Július 14-én, kedden személyes beszélgetésekkel keressük fel Önöket, azonban nem tudunk valamennyi családhoz eljutni, s ez nem is lehet cél. Az összegyűjtött értékeket a települési szinten elfogadni, jellemezni és rangsorolni is kell, melyet közösségi munkával tervezünk, amelyre tisztelettel invitáljuk Önöket is.

Az első Közösségi tervezés Időpontja: 2015. július 14. kedd 17 óra
Helyszín: Ete Kultúrház.

A közösségi tervezés 1,5-2 órát igényel.
A további tervezések időpontjait a honlapunkon, facebook oldalainkon, valamint a település hirdetményi területein tesszük közzé, illetve tájékozódhat a kultúrház elérhetőségein is Lőrincz Magdolnánál: telefon: 34-387-521, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Kérjük, tapasztalataival segítse kezdeményezésünket, s tiszteljen meg személyes részvételével.

A kérdőív online kitöltése:
https://docs.google.com/forms/d/1ekuRBUSfbLn5xW6TMjMYko-VQWGY0hNxRIEk0vabsV4/viewform